Dit Dit congres heeft in het verleden plaats gevonden. Kijk op onze congressen pagina voor ons huidig aanbod van congressen en symposia.
Masterclass onverklaarde klachten

Dinsdag 6 september

Masterclass Onverklaard maakt onbemind

Diagnostiek en behandeling van patiënten met moeilijk te verklaren lichamelijke klachten

Congres

In de middag/avond van dinsdag 6 september organiseert Medilex in Utrecht een speciale masterclass over de diagnostiek en behandeling van patiënten met moeilijk te verklaren lichamelijke klachten. Uitsluitend de deelnemers van de bijeenkomst Onverklaard maakt onbemind worden in eerste instantie uitgenodigd.

De masterclass biedt een interactieve training als verdieping op de bijeenkomst Onverklaard maakt onbemind.

Netty Versloot en Pieter van Akkerveeken hebben jarenlange ervaring in het werken met patiënten met moeilijk te verklaren lichamelijke klachten. Zij helpen u verder met de diagnostiek, het gemotiveerd krijgen van uw patiënt, gesprekstechnieken en een effectieve behandeling.

De masterclass is zeer effectief van aard en biedt ruime gelegenheid om uw vragen en casuïstiek voor te leggen. Er wordt een actieve deelname verwacht.

Heeft u interesse in deelname? Klik hier voor het programma in pdf en meer informatie over de trainers van deze masterclass of klik hier om u direct in te schrijven.


tip een collega!

Contact

Anton Rademaker Congresmanager
Anton Rademaker

Stel vraag aan de congresmanager