Belangrijke informatie COVID-19/Coronavirus

Hoe gaan wij om met coronamaatregelen tijdens onze nascholingen?

Lees verder

Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Dit congres heeft in het verleden plaats gevonden. Kijk op onze nascholingen pagina voor ons huidig aanbod van congressen, cursussen en opleidingen.

Grensoverschrijdend gedrag

Omgaan met verbaal, fysiek en seksueel ongewenst gedrag door cliënten

Woensdag 30 oktober 2019

Sprekers

Mijn naam is Chamaira Menig. Ik ben een praktiserend verpleegkundige, die met hart en ziel mijn beroep uitoefent. Ik ben 9 jaar werkzaam in revalidatiecentrum Reade op de afdeling dwarslaesie.

Daarnaast ligt mijn interesse in culturele diversiteit in de gezondheidszorg. Na 5 jaar ervaring te hebben opgedaan als bachelor verpleegkundige heb ik de (over)stap gemaakt naar het onderwijs. Ik geef les aan MBO verpleegkunde/verzorgende IG studenten. De praktijk in combinatie met het onderwijs vind ik geweldig. Mijn passie voor het verpleegkunde beroep zet ik positief in tijdens mijn lessen. Zo deel ik mijn kennis en ervaringen op een interessante en tegelijkertijd leuke manier. Dit om studenten te inspireren en hiermee een rolmodel te kunnen zijn voor de studenten. Door studenten op school wordt ik regelmatig “zuster of zusterjuf” genoemd. Daarnaast vind ik het prachtig om te zien hoe leerlingen groeien en zich ontwikkelen tot beginnende professionals. Beide beroepen vervul ik  met veel enthousiasme.

 

George Smits spreekt al vele jaren naar volle tevredenheid tijdens congressen van Medilex.

Hij is psycholoog met NIP- en BIG-registratie. Hij heeft jarenlange ervaring met complexe mediation- en coachingstrajecten en begeleidt organisaties in turbulente stadia van verandering. Geeft kortdurende individuele therapieën bij arbeidsgerelateerde problemen, onder andere ten behoeve van reïntegratie. Beoefent zenboeddhisme en meditatie. George wordt steevast met een ruime 8 beoordeeld.

Mathilde Bos MSc is jarenlang wijkverpleegkundige geweest en nog steeds werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige. Dit naast haar werk als docent aan de Hogeschool van Utrecht en trainer agressiehantering. Als trainer werkt ze met name in instellingen voor mensen met het syndroom van Korsakov. Mathilde is als Verplegingswetenschapper afgestudeerd op het thema ‘Omgaan met moeilijke patiënten’.

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Lisanne Noorlander
Lisanne Noorlander
senior congresontwikkelaar en -coördinator
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl