Belangrijke informatie COVID-19/Coronavirus

Hoe gaan wij om met coronamaatregelen tijdens onze nascholingen?

Lees verder

Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Webinar Groepsrollen in de gehandicaptenzorg

Rollen in de groep herkennen, benutten en beïnvloeden

Donderdag 23 juni 2022

Online te volgen!

Congres

Benieuwd naar onze voorzorgsmaatregelen mbt Covid-19/Corona?

WEBINAR
Een positief groepsklimaat is belangrijk voor het welzijn van uw cliënten in de verstandelijke gehandicaptenzorg. Binnen elke groep ontstaan groepsrollen, dus ook in uw cliëntgroep. Deze groepsrollen hebben een functie en vertellen iets over de groep en de individuele cliënt. Weet u als zorgprofessional welke groepsrollen er zijn? Herkent u deze groepsrollen bij uw cliënten? En weet u wat het verschil is tussen individueel gedrag en een groepsrol?

In deze ochtend webinar geeft Aswintha Mandemaker, coach/trainer bij Profila Zorggroep en schrijver van het boek 'Groepsdynamiek in de gehandicaptenzorg', praktische tips en handvatten die u kunt inzetten om groepsrollen te benutten en te beïnvloeden om zo een positief groepsklimaat te bevorderen. Deze webinar wordt online gegeven via Microsoft Teams waardoor interactie en eigen inbreng mogelijk is.

Word bewust van groepsrollen binnen uw cliëntgroep en leer deze herkennen, benutten en beïnvloeden om een positief groepsklimaat te stimuleren!

Samen met onze deskundige spreker hebben wij twee webinars ontwikkeld speciaal voor de gehandicaptenzorg. Deze webinars kunnen los of in combinatie gevolgd worden. De andere webinar is hier te vinden: 'Groepsdynamiek in de gehandicaptenzorg'.

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Greta van de Weerdhof
Greta van de Weerdhof
directeur/adviseur incompany & Wzd-nascholing
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl