Belangrijke informatie Covid-19/Coronavirus

Hoe gaan wij om met coronamaatregelen tijdens onze nascholingen?

Lees verder

Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Psychofarmaca bij mensen met een verstandelijke beperking

Weet wat u geeft

Donderdag 10 december 2020 (verplaatst van 15 september)

Ook online via livestream te volgen!

Sprekers

Over mij

Gerda de Kuijper is arts voor verstandelijk gehandicapten en onderzoeker bij het Centrum voor Verstandelijke Beperking en Psychiatrie van GGZ Drenthe. In november 2013 is zij gepromoveerd met een proefschrift over het voorschrijven van antipsychotica bij mensen met een verstandelijke beperking.

Over mij

Arts Verstandelijk Gehandicapten 's Heeren Loo

Over mij

Gelicenseerd klinisch farmacoloog en universitair docent klinische farmacologie aan de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool Zuyd.

Naast zijn werkzaamheden als docerend farmacoloog en zelfstandig consulent zit Glenn Dumont in de redactie van Psyfar, het nascholingstijdschrift voor psychiaters en psychologen en publiceert hij regelmatig in nationale en internationale vaktijdschriften en boeken.

Over mij

GZ-psycholoog bij het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie van GGZ Drenthe.

Over mij

Josien Jonker is sinds 2005 als verpleegkundige werkzaam op de polikliniek van het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie. Naast haar werk als verpleegkundige is zij in 2017 gestart met haar promotieonderzoek, met als onderwerp passend psychofarmacagebruik bij mensen met een verstandelijke beperking.

Josien heeft na het behalen van haar HBO-V diploma, gezondheidswetenschappen (richting zorgwetenschappen) gestudeerd. Tijdens haar studie gezondheidswetenschappen was ze werkzaam als ambulant begeleider bij een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking en als invalkracht op een opnameafdelig bij een GGZ instelling.

 

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Lisanne Noorlander
Lisanne Noorlander
congresontwikkelaar en -coördinator
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl