Belangrijke informatie COVID-19/Coronavirus

Hoe gaan wij om met coronamaatregelen tijdens onze nascholingen?

Lees verder

Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Communicatie bij onverklaarde klachten

Driedaagse cursus over effectief communiceren bij SOLK | 15 PE Punten

Driedaagse cursus | diverse startdata

Aangeraden door 100% van de deelnemers!

Sprekers

Over mij

Netty Versloot is psycholoog (NIP) in hart en nieren. Zij is medeoprichter van het Rugadviescentrum (tegenwoordig Winnock) en medeoprichter van de Nederlandse Obesitas Kliniek. In de negentiger jaren heeft ze de relevante somatische en psychologische disciplines in de behandelprotocollen van Winnock geïntegreerd. Het ging daarbij om patiënten met chronische lichamelijke klachten zonder lichamelijke pathologie. Tegenwoordig bekend als 'de SOLK patiënt'. Ze kent de moeilijkheden en valkuilen bij de behandeling van dit soort patiënten. Ze geeft al jaren postdoc trainingen en nascholing aan medisch specialisten en andere professionals in de gezondheidszorg over SOLK.

Daarnaast heeft zij al meer dan 10 jaar geleden een organisatie structuur, gebaseerd op zelfsturende teams, ontwikkeld en ingevoerd voor de uitvoering van de complexe behandeltrajecten. Enkele jaren geleden heeft zij hetzelfde gedaan bij de Nederlandse Obesitas Kliniek.

Door haar kennis over het veranderen van gedrag werkt zij daarnaast als consultant en coach voor bedrijven en organisaties. Haar stijl van werken is warm, duidelijk en humoristisch. Zij is een inspirerende en veelgevraagde spreker.

 

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Sharah Wisman
Sharah Wisman
congresontwikkelaar en -coördinator
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl