Belangrijke informatie COVID-19/Coronavirus

Hoe gaan wij om met coronamaatregelen tijdens onze nascholingen?

Lees verder

Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Belangrijke informatie COVID-19/Coronavirus

Hoe gaan wij om met coronamaatregelen tijdens onze nascholingen?

Wij vinden het uiterst belangrijk dat u met een goed gevoel veilig deel kunt nemen aan onze bijeenkomsten!
De richtlijnen vanuit het RIVM en de Rijksoverheid volgen wij vanzelfsprekend op de voet.

Wat doet Medilex op dit moment:
In de laatste persconferentie zijn de regels rondom de gedeeltelijke lockdown nog extra aangescherpt. Hoewel het geen verplichting is vanuit de Rijksoverheid, hebben wij besloten om in ieder geval t/m december onze fysieke/hybride nascholingen naar geheel online om te zetten.
Indien u zich heeft ingeschreven voor een scholing in deze periode, dan ontvangt u z.s.m. bericht van ons met meer informatie.

Waarom hebben wij dit besluit genomen?
Al onze deelnemers zijn werkzaam in de zorg en hebben veelal te maken met kwetsbare cliënten  en patiënten. Als nascholer voor de zorg willen wij daarom onze verantwoordelijkheid nemen en een steentje bijdragen aan het ontlasten van de zorg. Met het online aanbieden van onze scholing dragen wij, samen met u, bij aan minder bewegingen en minder interacties.

Alleen interesse in deelname op locatie?
Heeft u interesse in een nascholing van Medilex, maar wilt u alleen deelnemen als dit op locatie kan? Geen probleem! U kunt zich gewoon inschrijven voor de nascholingen die gepland staan ná 4 december. Mochten de huidige coronamaatregelen tegen die tijd niet gewijzigd zijn, dan kunt u altijd beslissen om uw deelname alsnog om te zetten in een online deelname of uw inschrijving te annuleren. In beide gevallen krijgt u een waardebon: bij omzetten naar online ontvangt u het verschil tussen online en fysieke deelname, bij annuleren ontvangt u een waardebon voor het gehele bedrag.

Zodra er een update is vanuit de overheid of vanuit Medilex, zullen we deze hier vermelden!

Wij kunnen het ons voorstellen dat u vragen of opmerkingen heeft. Belt u ons gerust op 030-6933887 of stel uw vraag via info@medilex.nl.

Benieuwd welke (online) nascholingsdagen er de komende tijd worden aangeboden? Bekijk dan snel het aanbod op deze website.

Graag tot ziens bij onze nascholingsdagen!

Hartelijke groet,
Greta, Marije, Cadny, Debby, Eva, Joep, Joppe, Lotte, Marion, Sanne, Suzan en Sharah