Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Over Medilex

Medilex heeft meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van congressen, cursussen en opleidingen op het gebied van zorg en welzijn. Daarnaast zijn we expert op het gebied van de WZD en organiseren we succesvolle incompany trainingen. 
Door de onafhankelijke werkwijze van Medilex varieert het aanbod studiedagen van complexe beleidsmatige vraagstukken tot praktische oplossingen voor de werkvloer.

Missie 

Medilex organiseert nascholing voor de zorgprofessional. Deze nascholing is direct toepasbaar, interactief en actueel. Medilex draagt op deze manier bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg en het werkplezier van de zorgprofessional. 

Visie 

De ontwikkelingen in zorg en welzijn gaan razendsnel. Daarom zal het belang van onafhankelijke nascholing voor de zorgprofessional steeds meer toenemen. 

Kernwaarden

Wij vinden het belangrijk dat onze deelnemers onze programma’s ervaren als direct toepasbaar, interactief en actueel. Medilex organiseert kennis – onafhankelijk, deskundig en met oprechte aandacht:

  • Onafhankelijk – onze programma’s worden onafhankelijk, in eigen beheer, samengesteld zonder sponsoring of in opdracht van derden. Thema’s worden van meerdere kanten belicht waardoor de deelnemer zich een objectief beeld kan vormen.
  • Deskundig – dankzij onze organisatorische én inhoudelijke deskundigheid ontwikkelen wij kwalitatief hoogwaardige programma's.
  • Oprechte aandacht – wij zijn betrokken en benaderen met oprechte aandacht deelnemers, sprekers en elkaar. 

Wij streven ernaar met behulp van de input van sprekers en deelnemers onze programma's voortdurend te verbeteren. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op!