Belangrijke informatie Covid-19/Coronavirus

Hoe gaan wij om met coronamaatregelen tijdens onze nascholingen?

Lees verder

Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Dit congres heeft in het verleden plaats gevonden. Kijk op onze nascholingen pagina voor ons huidig aanbod van congressen, cursussen en opleidingen.

18 jaar en dan?

Inzetten van aanvullende hulp en begeleiden en ondersteunen naar zelfstandigheid

Woensdag 2 november 2016

Kosten en korting

De prijs voor deze bijeenkomst is € 395,- voor het volledige programma inclusief lunch. U kunt ook alleen het plenaire ochtendprogramma inclusief lunch bijwonen, de kosten hiervoor bedragen € 275,-. Deze bedragen zijn inclusief digitaal naslagwerk, hand-outs, koffie/thee en exclusief BTW en onderstaande kortingen*:


1 OP 5 GRATIS Schrijft u zich gelijktijdig in met vijf personen uit één instelling en wordt de factuur naar één adres gestuurd, dan betaalt u slechts voor vier personen. De vijfde persoon komt dus gratis. Voor het gelijktijdig inschrijven van grotere groepen deelnemers maken wij graag aangepaste afspraken. Neemt u hiervoor contact op met Annemarie van Delft.


SPECIAAL TARIEF Kunt u aantonen dat uw opleidingsbudget ontoereikend is voor deze bijeenkomst? Neem dan contact met ons op via info@medilex.nl. Wij bieden een klein aantal deelnameplaatsen aan met 150 euro korting waar u mogelijk voor in aanmerking kunt komen. Waarom? Omdat wij het belangrijk vinden dat de inhoud van onze studiedagen een breed scala aan professionals bereikt – ook met beperkte middelen voor nascholing. 


STUDENTEN Medilex stelt vijf plaatsen speciaal voor studenten beschikbaar. Een studentenplaats wordt aangeboden voor een gereduceerd tarief van € 75,- exclusief BTW (€ 90,75 inclusief BTW). Deze korting geldt alleen voor voltijdstudenten mbo, hbo of universiteit. Studenten die een post-hbo of postacademische opleiding volgen komen niet in aanmerking voor de korting. Op de congresdag wordt vertoon van het inschrijfbewijs van uw opleidingsinstituut gevraagd. Mits de bijeenkomst niet is uitverkocht wordt de inschrijving twee weken van te voren definitief bevestigd.


SCHRIJVER GEZOCHT! Van al onze studiedagen wordt een uitgebreid verslag gemaakt, bij voorkeur door een professional die betrokken is bij het onderwerp van het betreffende congres. Als dank krijgt deze schrijver een vrijkaart voor de betreffende studiedag. Voorbeelden van congresverslagen vindt u op www.medilex.nl/congresgemist. Meer informatie en de voorwaarden kunt u opvragen bij Vicky Bartelink via n.sibinga@medilex.nl 


* Kortingen zijn niet te combineren, de hoogste korting gaat voor.

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Olaf Laurs
Olaf Laurs
Oprichter, DGA
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl