Belangrijke informatie COVID-19/Coronavirus

Hoe gaan wij om met coronamaatregelen tijdens onze nascholingen?

Lees verder

Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Dit congres heeft in het verleden plaats gevonden. Kijk op onze nascholingen pagina voor ons huidig aanbod van congressen, cursussen en opleidingen.

Comorbiditeit bij ADHD

Diagnostiek en behandeling van comorbiditeit

Dinsdag 24 september 2019

Sprekers

Aliëtte Jonkers (1970) is medisch journalist voor vaktijdschriften, dagbladen en publiekstijdschriften. In 2015 won ze de VWN Publicatieprijs voor de beste wetenschapsjournalistieke productie: het artikel ‘Met de hand op het hart’ over de prognose na reanimatie en de angst een kasplantje te worden. Met dit artikel, dat werd gepubliceerd in de Volkskrant, werd zij tevens voorgedragen voor de titel ‘European Science Writer of the Year’. Als wetenschapsjournalist schrijft ze regelmatig over de GGZ en de psychiatrie. Ook is ze dagvoorzitter en gespreksleider op medische symposia, congressen en andere vak- en publieksevenementen in de gezondheidszorg.

Ron Heinrich is vrijgevestigd gz-psycholoog en behandelaar bij Inter-Psy/Psygro.

Iedereen herkent iets van ADHD in zichzelf: ongerichtheid in de aandacht, taken uitstellen. Indrukwekkend te zien hoe een leven verloopt als je jarenlang met ADHD in gevecht bent. Hoe dat studie, beroep, relaties en zelfbeeld bepaalt.

Ik sluit aan bij wat ADHD-ers ligt: scherp en concreet analyseren, rechtstreeks reageren, goed luisteren maar ook duidelijk confronteren. Kom onder de indruk van de energie en het aanpakvermogen, sluit aan op de denk- en spreeksnelheid en soms lachen we allebei om iets absurds.

De kracht van ADHD zien impliceert dat je als behandelaar uitstraalt dat verbetering mogelijk is. Met, maar ook zonder medicatie.

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Eline Maree
Eline Maree
congresontwikkelaar en -coördinator
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl