Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Dit congres heeft in het verleden plaats gevonden. Kijk op onze nascholingen pagina voor ons huidig aanbod van congressen, cursussen en opleidingen.

Anorexia maart 2021

Hoe verbeteren we de zorg voor anorexia patiënten?

Nieuwe editie 15 september 2021

5-7 PE-punten

Sprekers

Dr. Greta Noordenbos is werkzaam als senior onderzoeker en universitair docent bij de afdeling Klinische Psychologie van de Universiteit Leiden. Dr. Greta is is expert op het gebied van eetstoornissen en heeft al diverse boeken geschreven over dit onderwerp, zoals Gids voor herstel van eetstoornissen, Innerlijke kritiek bij eetproblemen en haar recent verschenen boek In de greep van een eetstoornis.

 

Annelies is klinisch psycholoog en senior wetenschappelijk onderzoeker.  Gepromoveerd op Autisme Spectrum Stoornissen bij volwassenen.  Tevens was Annelies als voorzitter verbonden aan het ontwikkelen van de zorgstandaard Autismespectrumstoornissen. Zij is hoofd van het Autisme Expertisecentrum, consulent bij het Centrum voor Consultatie en Expertise (CCE) en het Pieter Baan Centrum.

Verder is Annelies als docent werkzaam bij de RINO en Cure and Care. Daarnaast is ze verbonden aan de Katholieke Universiteit Leuven, redactielid van de Psycholoog en het wetenschappelijk tijdschrift autisme (WTA). Tenslotte is ze bestuurslid van FANN (Female Autism Network of the Netherlands).

Wie meer wil weten over de vele activiteiten en publicaties van Annelies kan naar haar website https://www.anneliesspek.nl

kinderarts AMC

Coördinator bij het Centrum voor Consultatie en Expertise (CCE). 

Cees Boerhout is psychomotorisch therapeut/onderzoeker, en in 2017 met zijn proefschift 'Psychomotor therapy and aggression regulation in eating disorders; evidence-based treatment and performance-based measurement’ gepromoveerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. 

wetenschapsjournalist en schrijver

Lucy is orthopedagoog en GZ-psycholoog en heeft ruime ervaring met het behandelmodel Triple-C en met de toepassing daarvan bij eetproblematiek.

Kinderarts en medisch ethicus LUMC

diëtiste bij de Bascule, AMC

Klinisch psycholoog, psychotherapeut en opleider groepsdynamica en groepstherapie

Coördinator CCE (Centrum voor Consultatie en Expertise)

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
uit dienst
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl