Belangrijke informatie COVID-19/Coronavirus

Hoe gaan wij om met coronamaatregelen tijdens onze nascholingen?

Lees verder

Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Dit congres heeft in het verleden plaats gevonden. Kijk op onze nascholingen pagina voor ons huidig aanbod van congressen, cursussen en opleidingen.

Mijn carrière als medisch specialist

Een passende work-life balance en een comfortabel toekomstperspectief

Dinsdag 28 mei 2019

Sprekers

Over mij

George Smits spreekt al vele jaren naar volle tevredenheid tijdens congressen van Medilex.

Hij is psycholoog met NIP- en BIG-registratie. Hij heeft jarenlange ervaring met complexe mediation- en coachingstrajecten en begeleidt organisaties in turbulente stadia van verandering. Geeft kortdurende individuele therapieën bij arbeidsgerelateerde problemen, onder andere ten behoeve van reïntegratie. Beoefent zenboeddhisme en meditatie. George wordt steevast met een ruime 8 beoordeeld.

Over mij

Lodewijk Schmit Jongbloed studeerde geneeskunde en bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Zijn MBA scriptie is bekroond met de KPMG prijs. Na functies bij Zilveren Kruis/Achmea, het Erasmus Medisch Centrum (als manager OK en organisatieadviseur) en de Nederlandse Federatie van UMC’s, start hij in 1996 LSJ Projectbureau, waarin hij vanaf 1998 samenwerkt met Duco Duchatteau. 

Als vervolgopleidingen volgt hij de ‘Stolte Advanced Programme’ bij TIAS, ‘Mediator’ bij the Lime Tree, ‘Omgaan met Groepen’ bij het NOI en ‘Professional Coach’ bij de Baak en ‘Deep Democracy’ bij Jitske Kramer.

Sinds 2008 is Lodewijk als promovendus verbonden aan het Centrum Innovatie en Onderzoek Medisch Onderwijs (CIOMO) van de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij in 2016 verwacht te promoveren op het onderwerp: ‘Arbeidstevredenheid onder artsen’. 

Begin 2016 beëindigen Lodewijk en Duco hun samenwerking en gaat Lodewijk verder met twee nieuwe bedrijven: Schmit Jongbloed Advies en Baromed (samen met George Smits). 
Samen met Angele van de Ven publiceerde hij in 2015 het boekje “HEEL de Dokter; leven en werken met Zin”.

Lodewijk coacht regelmatig artsen in diverse loopbaanfasen. Ook start hij binnenkort met intervisiegroepen voor artsen in hun laatste loopbaanfase (50+).  

Voor meer informatie over HEEL de Dokter: http://vandeven.com/heel-de-dokter/

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Yvonne van der Hoop
Yvonne van der Hoop
congresontwikkelaar en -coördinator
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl