Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Dit congres heeft in het verleden plaats gevonden. Kijk op onze nascholingen pagina voor ons huidig aanbod van congressen, cursussen en opleidingen.

Eetstoornissen

Het lichaam als strijdtoneel van patiënten, artsen en therapeuten

Woensdag 22 maart 2023

in maart en december

Congres

Congres gemist? In december organiseren wij een nieuwe editie over dit onderwerp! Wilt u op de hoogte worden gebracht als inschrijving mogelijk is? Klik dan hier.

Bij dit congres over eetstoornissen staat  het lichaam in al zijn facetten centraal. 

Hoe kunnen mensen met een eetstoornis geholpen worden om positiever naar hun lichaam te kijken en dit voldoende te voeden, zodat ze zowel lichamelijk, psychisch als emotioneel kunnen verbeteren en herstellen? 

Hoe kunnen voedingsdeskundigen, diëtisten, (kinder)artsen en therapeuten hierbij helpen, waarbij niet alleen aandacht is voor de fysieke kant van het lichaam, maar ook voor de psycho-emotionele beleving hiervan? En hoe om te gaan met onderliggende psychische problemen en traumatische ervaringen die ten grondslag liggen aan de ontwikkeling en het in standhouden van een eetstoornis? 

Tijdens dit congres, met expertsprekers uit verschillende vakgebieden, wordt u op de hoogte gebracht van actuele ontwikkelingen en krijgt u antwoord op prangende vragen.

Na een plenair ochtendprogramma kan er in de middag gekozen worden uit diverse workshops over onder andere psychomotorische therapie (PMT), motiverende gespreksvoering en complexe casuïstiekbespreking.

Voor dit congres is het mogelijk om fysiek óf online deel te nemen. Meer informatie over de prijzen vindt u bij het tabblad “Kosten en korting”. U kunt uw keuze aangeven bij uw inschrijving. 

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Eva Komen
Eva Komen
Adviseur incompany & Wzd-nascholing/ Congresontwikkelaar
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl