Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Dit congres heeft in het verleden plaats gevonden. Kijk op onze nascholingen pagina voor ons huidig aanbod van congressen, cursussen en opleidingen.

Spreken is zilver, zwijgen is fout 2015

Teamklimaat en (wan)gedrag bespreekbaar maken voor verpleegkundigen 2015

Dinsdag 10 februari 2015

Congres

Onvolledige overdrachten, bij elk verzoek een diepe zucht en niet handelen volgens de professionele standaard….. de collega die ondermaats presteert kunt u zo aanwijzen. Het gedrag van die collega leidt tot irritaties, een slechte sfeer in het team en bovenal slechte zorg. In het ergste geval worden er zelfs fatale fouten gemaakt. Wanneer is de maat vol en onderneemt u actie?

Elkaar aanspreken op (wan)gedrag is een voorwaarde voor een goede samenwerking. Maak het functioneren van uw collega bespreekbaar voordat het een irritatie wordt!

Honderden collega’s gingen u voor en 94% beveelt deze dag aan. Komt u ook naar de geactualiseerde studiedag "Spreken is zilver, zwijgen is fout"? Onder leiding van dagvoorzitter Hugo van der Wedden (verpleegkundige, medisch socioloog en columnist Nursing) worden onder meer behandeld:

  • Aanspreken op functioneren - beroepsverantwoordelijkheid?
  • Samen gedragsnormen concreet en dus bespreekbaar maken 
  • Hoe zorgt u voor een teamklimaat waarin iedereen zich durft uit te spreken?
  • Een collega aanspreken op gedrag en disfunctioneren – praktische tips

’s Middags kunt u kiezen uit vier praktische verdiepingssessies.

Verbeter de samenwerking en de zorg! Tijdens deze studiedag krijgt u praktische handvatten waarmee u de volgende dag al aan de slag kunt.
 

   


P.S. Uw deelname is gratis als u inschrijft met vier betalende collega's. Groepen vanaf 10 personen krijgen kosteloos een incompany vervolgtraining met George Smits of Mark de Jong om maximaal resultaat te behalen. Klik hier voor meer info.

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Jorg Damen
Jorg Damen
Uit dienst medio 2016
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl

Gerelateerde nascholingen