Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Dit congres heeft in het verleden plaats gevonden. Kijk op onze nascholingen pagina voor ons huidig aanbod van congressen, cursussen en opleidingen.

Verpleegkundige invloed

Van persoonlijk leiderschap tot invloed aan de bestuurstafel

Dinsdag 24 mei 2016

Sprekers

Anna Prat i Bascompte is geregistreerd psycholoog NIP/A&O. Jarenlang heeft ze bij Mind at Work medewerkers en bedrijven getraind en gecoacht in omgaan met stress, beïnvloeden, communicatie en balans tussen werk en privé. In 2008 heeft zij besloten om haar werkzaamheden voort te zetten in haar eigen bedrijf, Mosaic Training en Coaching, waarin zij naast coach en trainer ook docent is voor verschillende opleidingsinstituten (BGL, Politieacademie, Eramuszorgacademie).

Dit jaar heeft zij samen met nog drie anderen A&O psychologen Sprankel & Co opgericht, waarin zij de principes van positieve psychologie op organisatie niveau introduceren. Met veel enthousiasme, een praktische instelling en professionaliteit zet ze zich al jaren in voor het verhogen van werkplezier en gezondheid in organisaties.

Mirjam Nagel is eigenaar van Reverse coaching & organisatie support. Vanaf 1994 is zij een non-conformistische en uitdagende re-integratie adviseur, performance coach en mediator geweest. Sinds 2011 heeft zij een praktijk voor provocatief coachen & trainen. Provocatief coachen is een krachtig middel waarbij je snel tot de kern van een probleem komt.

Mirjam verzorgt workshops communiceren met lef: incompany, aan topsport teams, op congressen en ook middels open inschrijving voor particulieren. Tijdens deze workshops is haar doel opschudden en komen tot zelforganisatie.De individuele sessies die Mirjam geeft zijn gericht op assertiviteit, zelfwaardering, realisme en het maken van keuzes door uitdagende humor. De afgelopen jaren heeft zij hierin veel succes geboekt bij mensen met een burnout, relatie problemen, conflicten en reïntegratie / loopbaan trajecten.

In haar vrije tijd zet Mirjam zich in als bestuurslid bij Kampong, gaat zij graag met de hond naar het bos en slaat ze graag tegen een hockey- of tennisbal.

Op een workshop die Mirjam Nagel begin 2014 verzorgde gaven deelnemers de volgende reacties:

  • "Leuk om kennis te maken met deze vorm van coaching. Zeker toepasbaar als methode om beweging te krijgen!"
  • "Verfrissend, confronterend en oplossingsgericht. Een fijne manier van presenteren doordat zij zich kwetsbaar durft op te stellen en humor weet te gebruiken."

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Annette de Wolff
Annette de Wolff
uit dienst sinds augustus 2018
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl