Belangrijke informatie COVID-19/Coronavirus

Hoe gaan wij om met coronamaatregelen tijdens onze nascholingen?

Lees verder

Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Dit congres heeft in het verleden plaats gevonden. Kijk op onze nascholingen pagina voor ons huidig aanbod van congressen, cursussen en opleidingen.

Troebel brein

Korsakov begrijpen, behandelen en begeleiden

Donderdag 12 februari 2015

Kosten en korting

De prijs voor deze bijeenkomst is € 395,- voor het volledige programma inclusief lunch. U kunt ook alleen het plenaire ochtendprogramma inclusief lunch bijwonen, de kosten hiervoor bedragen € 275,-.
Genoemde bedragen zijn inclusief digitaal naslagwerk, hand-outs, koffie/thee en lunch en exclusief BTW en onderstaande kortingen*


1 OP 5 GRATIS Schrijft u zich gelijktijdig in met vijf personen uit één instelling en wordt de factuur naar één adres gestuurd, dan betaalt u slechts voor vier personen. De vijfde persoon komt dus gratis.

STUDENTENKORTING Medilex stelt vijf plaatsen speciaal voor studenten beschikbaar. Een studentenplaats wordt aangeboden voor een gereduceerd tarief van € 75,- exclusief BTW (€ 90,75 inclusief BTW). Deze korting geldt alleen voor voltijdstudenten mbo, hbo of universiteit. Studenten die een post-hbo of postacademische opleiding volgen komen niet in aanmerking voor de korting. Op de congresdag wordt vertoon van het inschrijfbewijs van uw opleidingsinstituut gevraagd. Mits de bijeenkomst niet is uitverkocht wordt de inschrijving twee weken van te voren definitief bevestigd.

BEROEPSGROEPKORTING Verpleegkundigen en verzorgenden krijgen € 150,- korting op het dagprogramma en betalen € 245,- exclusief BTW. Vermelding BIG-nummer is verplicht voor .

* Kortingen zijn niet te combineren, de hoogste korting gaat voor. 

SCHRIJVER GEZOCHT! Van al onze studiedagen wordt een uitgebreid verslag gemaakt, bij voorkeur door een professional die betrokken is bij het onderwerp van het betreffende congres. Als dank krijgt deze schrijver een vrijkaart voor de betreffende studiedag. Voorbeelden van congresverslagen vindt u op www.medilex.nl/congresgemist. Meer informatie en de voorwaarden kunt u opvragen bij Hieke Wijbenga via h.wijbenga@medilex.nl 

 

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Greta van de Weerdhof
Greta van de Weerdhof
directeur
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl