Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Dit congres heeft in het verleden plaats gevonden. Kijk op onze nascholingen pagina voor ons huidig aanbod van congressen, cursussen en opleidingen.

Stevig in uw schoenen tijdens COVID-19

Zorgt u ook goed voor uzelf?

Dinsdag 8 december 2020

slechts 50 euro incl btw! beperkte plaatsen beschikbaar!

Congres

Nederland zit op dit moment in de tweede coronagolf en u als zorgprofessional heeft er dagelijks mee te maken. COVID-19 is niet alleen fysiek heel zwaar, maar ook mentaal stelt het u voor grote uitdagingen. Cliënten die komen te overlijden, het verplegen van uw eigen collega's of de vele extra diensten die er gedraaid moeten worden. Het bieden van zorg is erg intensief op dit moment. 

Hoe blijft u in deze periode stevig in uw schoenen staan? En lukt het u om de zorg te blijven leveren die uw cliënten zo hard nodig hebben? 

In deze middagmasterclass bieden specialist ouderengeneeskunde Roelie Dijkman en GZ-psycholoog Huub Buijssen u praktische tips en handvatten om uzelf mentaal te ontlasten in deze zware periode. 

Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Waarom valt de tweede coronagolf ons zwaarder dan de eerste?
  • Hoe kunt u in uw vrije tijd uw hoofd 'even uitzetten' en ontspannen, zodat u erna weer met hernieuwde energie aan de slag kunt?
  • Wat is het belang van grenzen en hoe kunt u deze aangeven? 
  • Waarom stress nu heviger is dan normaal en wat u kunt doen om uw stressniveau te verlagen

Deze 2,5 uur durende masterclass is praktisch ingesteld. Daarnaast is er ook ruim voldoende tijd voor uw eigen ervaringen en vragen. Wij hopen u via deze masterclass een steuntje in de rug te bieden waardoor u uw waardevolle werk kunt voorzetten. Daarom hanteren wij voor deze masterclass een speciaal tarief van €50,00 inclusief btw. 

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Eline Maree
Eline Maree
congresontwikkelaar en -coördinator
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl