Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Dit congres heeft in het verleden plaats gevonden. Kijk op onze nascholingen pagina voor ons huidig aanbod van congressen, cursussen en opleidingen.

Moeilijke meisjes

Probleemgedrag en delinquent gedrag

Woensdag 17 februari 2016

Sprekers

Hendrien Kaal legt zich toe op onderzoek op het gebied van de combinatie LVB en criminaliteit. Hierbij ligt de nadruk op kennisversterking op het gebied van LVB binnen de strafrechtsketen en de specifieke problematiek van delinquenten met een LVB. Hendrien Kaal studeerde psychologie en rechten aan de Universiteit Leiden, en promoveerde vervolgens aan de Universiteit van Bristol. Na haar promotie werkte zij onder andere bij de opleiding SPW/gehandicaptenzorg van het Mondriaan College, bij de vakgroep Strafrecht en Criminologie van de Universiteit Leiden, en voor het Wetenschappelijk Onderzoek en Documentatiecentrum (WODC) van het Ministerie voor Veiligheid en Justitie.

Sabine is tijdens haar studie psychologie aan de UU, 18 jaar geleden in Spanje begonnen als taaltrainer. Later in Nederland heeft zij veel commerciële- en communicatie trainingen gedaan in de corporate wereld. In het dagelijks leven voelt zij zich seksualiteits-ambassadrice. Ze is 11 jaar werkzaam als coach en trainer in haar eigen praktijk waar zij individuen en stellen begeleid rond thema’s als liefde, intimiteit en zingeving.  Ze is nu 6 jaar werkzaam bij Pretty Woman als hulpverlener. Hier biedt zij begeleiding en behandeling aan meiden rond liefde, seksualiteit en dwang. Ze heeft een master Transactionele Analyse, is opgeleid als trainer NLP en heeft verschillende opleidingen in Systemisch Werken en Trauma gevolgd.

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
uit dienst
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl

Gerelateerde nascholingen