Belangrijke informatie COVID-19/Coronavirus

Hoe gaan wij om met coronamaatregelen tijdens onze nascholingen?

Lees verder

Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Dit congres heeft in het verleden plaats gevonden. Kijk op onze nascholingen pagina voor ons huidig aanbod van congressen, cursussen en opleidingen.

Over- en uitbehandeld

Passende zorg in de laatste levensfase

Dinsdag 20 oktober 2015

Sprekers

Over mij

Prof. dr. Gerrit van der Wal is toezichthouder, adviseur en voorzitter van commissies in de zorg (w.o. Passende zorg in de laatste levensfase). Van 2006-2012 was hij inspecteur-generaal van de inspectie voor de gezondheidszorg. Van 1996-2006 hoogleraar sociale geneeskunde aan het VUmc, en sinds 2006 bijzonder hoogleraar kwaliteit van zorg. Daarvoor was hij 10 jaar inspecteur in Noord-Holland en voordien 10 jaar huisarts in Amsterdam.

Hij kent de gezondheidszorg in de volle breedte en diversiteit en heeft altijd veel belangstelling gehad voor de kwaliteit van zorg, met name die in de laatste levensfase. Hij heeft intensieve bemoeienis gehad met de totstandkoming van een nieuw curriculum voor de opleiding tot arts, heeft enkele tientallen promovendi begeleid en was (co-)auteur van enkele honderden publicaties.

Over mij

Ivan Wolffers (Amersfoort 1948) studeerde af als art in 1975 in Utrecht, promoveerde in Leiden in de medische antopologie/sociale geneeskunde in 1987, werd benoemd tot hoogleraar Gezondheidszorg en Cultuur in 1989 bij het MUMC in Amsterdam, ging met emeritaat in 2014. Schreef en schrijft columns, blogs, informatieve boeken over gezondheid, romans, scripts. Kreeg in 2002 te horen dat hij prostaatkanker heeft en schreef daarover. Zijn meest recente titel is Als de Tijd voor Altijd stil zou staan (2014 Nieuw Amsterdam).

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Olaf Laurs
Olaf Laurs
Oprichter, DGA
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl