Belangrijke informatie COVID-19/Coronavirus

Hoe gaan wij om met coronamaatregelen tijdens onze nascholingen?

Lees verder

Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Persoonlijkheidsproblematiek

Samenwerken en herstel in epistemisch vertrouwen

Dinsdag 14 december 2021

Voor behandelaren

Sprekers

Ik prijs mij gelukkig met het mooie, veelomvattende beroep van psychiater dat aan de basis staat van al mijn werkzaamheden. Ik ben een clinicus practicus, een man van de praktijk.

Een psychische (of  persoonlijkheids)stoornis heb je niet alleen! Naastbetrokkenen zijn vaak van invloed op ontstaan en beloop van (ernstige) psychiatrische problematiek. Zij raken regelmatig zelf overbelast door symptomatologie - zoals agressie en suicidaliteit – en door de mantelzorg die zij geven. Zeker in deze tijd van bezuinigingen en de druk vanuit de overheid.
Behandelingen dienen m.i. dan ook te ontstaan vanuit de Triadegedachte: samenwerking tussen professionals, patienten en hun naasten.

Website: www.meek-it.com

Richard Vuijk is klinisch psycholoog, werkzaam bij Sarr Expertisecentrum Autisme te Rotterdam, onderdeel van Parnassia Groep. Hij is als docent, cursusleider en supervisor verbonden aan verschillende RINO’s en de Parnassia Academie, is eigenaar van AutismeSpectrumNederland en doet onderzoek naar psychodiagnostiek, persoonlijkheid en psychotherapie bij volwassenen met autismespectrumstoornis.

Van zijn hand verschenen in 2014 (tweede druk 2016) het Nederlands Interview ten behoeve van Diagnostiek Autismespectrumstoornis bij volwassenen (NIDA) en in 2018 Werkwijzer – Psychodiagnostiek autismespectrumstoornis volwassenen dat vanuit Sarr Expertisecentrum Autisme mogelijk gemaakt is en kosteloos ter beschikking gesteld wordt ten behoeve van zorgvuldige psychodiagnostiek van autismespectrumstoornis bij volwassenen in Nederland. 

 

Psychiater AMBIT bij Altrecht

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Sharah Wisman
Sharah Wisman
congresontwikkelaar en -coördinator
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl