Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Persoonlijkheidsproblematiek

Samenwerken en herstel in epistemisch vertrouwen

Donderdag 1 december 2022

Aangeraden door 100% van de deelnemers!

Sprekers

Klinisch psycholoog en programmamanager Suïcidepreventie Lentis

psychiater en psychotherapeut, FACT-Team Altrecht, voormalig directeur Kennis en Innovatiecentrum Persoonlijkheidsstoornissen (KIP)

Prof. dr. Bas van Alphen is als gz-psycholoog en manager verbonden aan het Topklinisch centrum voor ouderen met persoonlijkheidsstoornissen, Mondriaan Ouderen, Heerlen/Maastricht; als hoogleraar aan de Vrije Universiteit Brussel, Faculteit Psychologie en Educatiewetenschappen, Onderzoeksgroep Persoonlijkheid en Psychopathologie; en als hoogleraar aan de School of Social and Behavioral Sciences, Department of Medical and Clinical Psychology, Tilburg University. Tevens is hij hoofdopleider van de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog bij RINO Zuid.

Richard Vuijk is klinisch psycholoog, werkzaam bij Sarr Expertisecentrum Autisme te Rotterdam, onderdeel van Parnassia Groep. Hij is als docent, cursusleider en supervisor verbonden aan verschillende RINO’s en de Parnassia Academie, is eigenaar van AutismeSpectrumNederland en doet onderzoek naar psychodiagnostiek, persoonlijkheid en psychotherapie bij volwassenen met autismespectrumstoornis.

Van zijn hand verschenen in 2014 (tweede druk 2016) het Nederlands Interview ten behoeve van Diagnostiek Autismespectrumstoornis bij volwassenen (NIDA) en in 2018 Werkwijzer – Psychodiagnostiek autismespectrumstoornis volwassenen dat vanuit Sarr Expertisecentrum Autisme mogelijk gemaakt is en kosteloos ter beschikking gesteld wordt ten behoeve van zorgvuldige psychodiagnostiek van autismespectrumstoornis bij volwassenen in Nederland. 

 

Psychiater AMBIT bij Altrecht

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Sharah Wisman
Sharah Wisman
congresontwikkelaar en -coördinator
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl