Belangrijke informatie COVID-19/Coronavirus

Hoe gaan wij om met coronamaatregelen tijdens onze nascholingen?

Lees verder

Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Dit congres heeft in het verleden plaats gevonden. Kijk op onze nascholingen pagina voor ons huidig aanbod van congressen, cursussen en opleidingen.

Trauma bij baby's en peuters

Als woorden tekort schieten

Woensdag 17 maart 2021

Online via livestream te volgen!

Sprekers

Over mij

Dr. Riet Fiddelaers-Jaspers is een landelijk erkend deskundige op het gebied van verlies, rouw en trauma. Als geen ander weet ze wetenschappelijke kennis te verbinden met het leven van alledag. Ze staat bekend om de gewone manier waarop ze over bijzondere en ingrijpende gebeurtenissen kan spreken.
Riet is verbonden aan het Expertisecentrum Omgaan met Verlies, een opleidings- en kenniscentrum. Ze was in 2003 de oprichter van de tweejarige post HBO opleidingen Land van Rouw. Ze is zelfstandig gevestigd rouwtherapeut, adviseur bij traumatische gebeurtenissen bij bedrijven en instellingen en veelgevraagd spreker, gastdocent en dagvoorzitter. Riet heeft tientallen boeken en brochures op haar naam staan waaronder de bestseller ‘Met mijn ziel onder de arm. Tussen welkom heten en afscheid nemen’ en samen met Sabine Noten ‘Herbergen van verlies’.

Over mij

Anja Dumoulin is psychotherapeut en EMDR-practitioner. Ze werkt al meer dan 25 jaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie , onder meer met vroegkinderlijk en/of chronisch getraumatiseerde kinderen, vaak met hechtingsproblemen. Sinds 2005 heeft ze een eigen vrijgevestigde praktijk waarin ze werkt met een team van collega’s. Ze is tevens opgeleid in de Slapende Hondenmethodiek.

Over mij

Gerinda van Haften is werkzaam als gezondheidszorgpsycholoog/Infant Mental Health-specialist/EMDR practitioner. Ze is gespecialiseerd in de mentale gezondheid van jonge kinderen en hun ouders.

Ze heeft zeven jaar op een zuigelingenafdeling van een ziekenhuis gewerkt en werkt inmiddels acht jaar in vrijgevestigde praktijken.
In haar werk heeft ze zich altijd gericht op de thema’s hechting en trauma.

 

Over mij

Klinisch psycholoog, psychotherapeut

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Eline Maree
Eline Maree
congresontwikkelaar en -coördinator
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl