Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Creëer een aanspreekcultuur

Aanspreken en gedragsverbetering voor zorgprofessionals

Driedaagse cursus | diverse startdata

Sprekers

Jorg is arbeids- en organisatiepsycholoog en geeft al ruim acht jaar trainingen op het snijvlak van gedragsverandering, werk en psychologie. Jorg volgde een trainersopleiding aan de Universiteit Utrecht waar hij ook het vak communicatievaardigheden doceerde. Hij heeft veel ervaring met het geven en ontwikkelen van trainingen voor de zorg- en welzijnssector. Bij Medilex specialiseerde hij zich als senior congresmanager in aanspreekcultuur, zelfsturende teams en leiderschap in de zorg. Gedurende vier jaar was Jorg verantwoordelijk voor de inhoudelijke programmering van cursussen en congressen rondom deze thema’s.

Tegenwoordig werkt hij fulltime als zelfstandig trainer vanuit zijn eigen bedrijf. Hij houdt zich hoofdzakelijk bezig met trainingen, teamcoaching en lezingen rondom thema’s als aanspreekcultuur, communicatie, teamontwikkeling, omgaan met werkdruk en stress, emotiemanagement en positieve psychologie. Hij wordt vaak gevraagd door teams of organisaties om “de neuzen dezelfde kant op te krijgen”. Tot slot zet hij zich al meer dan tien jaar in voor verschillende maatschappelijke projecten en goede doelen zoals buurtbemiddeling in Utrecht.

Jorg is analytisch, betrokken en heeft frisse ideeën over hoe organisaties het beste uit hun mensen kunnen halen. Belangrijke kenmerken van zijn trainingen zijn humor, een directe maar positieve benadering en creatieve en interactieve werkvormen. Hierdoor kan hij mensen ‘wakker schudden’ en snel tot de kern van het probleem komen.

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Linda Hennevelt
Linda Hennevelt
backoffice medewerker
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl