Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Verdiepende cursus voor de behandelaar in de GGZ

Handvatten voor diagnostiek & complexe casuïstiek

Diverse startdata

Goed op weg in de GGZ!

Sprekers

Psychotherapeut/programmamanager kliniek en schematherapiezorglijn de Boerhaven, Mediant Hengelo (Ov). (Leer)supervisor NVP, StV en NVGP (i.o.). Hoofddocent Samenhangend Behandelen bij het RCSW. Hoofdredacteur PsyXpert.

Tim Walrave is psychiater en A-opleider Psychiatrie bij Mediant GGZ te Enschede in Oost Nederland. Hij is eerst opgeleid tot huisarts en daarna psychiater geworden. Vervolgens heeft hij de afgelopen twintig jaar als ziekenhuispsychiater gewerkt, met specialisatie zwangerschaps-gerelateerde psychiatrie.

 In 2020 werd hij gevraagd om hoofdopleider Psychiatrie te worden. 'Diagnostiek, communicatie, samenwerking, psychotherapie en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijk in de opleiding tot psychiater, zodat er deskundigheid en professionaliteit ontstaat met een goed behandelcontact waarbij passende zorg wordt geleverd.'

Tim Walrave is in 2022 uitgeroepen tot beste universitair docent psychiatrie van Nederland. Hij is voorgedragen door artsen in opleiding bij het Landelijk Onderwijsbureau van de NVvP in Utrecht.

Uit drie genomineerden werd hij gekozen vanwege zijn enthousiaste, sterk inhoudelijke en bevlogen wijze van lesgeven, aldus de jury. ‘Hij noemt veel voorbeelden uit de praktijk, wat inspirerend werkt. Daarnaast is sprake van een aangename en veilige sfeer tijdens de lessen’, aldus een toelichting van de jury. De prijs die Walrave heeft gekregen, is de Psychiatrie Tutor Prijs 2022.

 

Bij de 4e inschrijving is de 5e gratis!

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik je graag verder!

Stel je vraag
Sharah Wisman
Sharah Wisman
Congresontwikkelaar & Accountmanager
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl