Belangrijke informatie COVID-19/Coronavirus

Hoe gaan wij om met coronamaatregelen tijdens onze nascholingen?

Lees verder

Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Deze cursus heeft in het verleden plaats gevonden. Kijk op onze nascholingen pagina voor ons huidig aanbod van congressen, cursussen en opleidingen.

Hormoonverandering bij mannen en vrouwen met een VB

Overgang, andropauze en veelvoorkomende klachten

10 PE-punten

Sprekers

Over mij

Anja van Woerdekom(1962) is verpleegkundige. Zij is sinds 1980 werkzaam in de zorg. Haar achtergrond is zorg voor mensen met een verstandelijke (en visuele) beperking. In 2010 heeft ze de post HBO opleiding tot Care for Women specialiste gedaan. Sindsdien heeft ze een zelfstandige praktijk in Doorn, Veenendaal en Zeist. Zij houd zich bezig met alles wat met vrouwengezondheid, hormonen en preventie te maken heeft.

Daarnaast is zij zelfstandig hoofdpijnverpleegkundige en gericht op hoofdpijn en migraine. Er is een samenwerking met de Hoofdpijnvereniging en scholing met verpleegkundigen van de Hoofdpijn poli’s. Ook het geven van massages is onderdeel van de behandeling.

Omdat er veel vragen kwamen over de overgang bij vrouwen met een verstandelijke beperking is zij zich hier op gaan. Richten door voorlichting, trainingen en het ontwikkelen van boekjes voor de doelgroep.

Over mij

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Lisanne Noorlander
Lisanne Noorlander
senior congresontwikkelaar en -coördinator
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl