Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Deze cursus heeft in het verleden plaats gevonden. Kijk op onze nascholingen pagina voor ons huidig aanbod van congressen, cursussen en opleidingen.

Wzd-functionaris - update dag

Theoretisch én praktisch

Woensdag 4 oktober 2023

Uitverkocht

Cursus

De editie van 4 oktober 2023 is uitverkocht. Wilt u op de hoogte worden gebracht zodra een nieuwe editie is gepland? Laat dan hier uw gegevens achter

De Wet zorg en dwang (Wzd) is al even van kracht en de eerste wetswijzigingen hebben al plaatsgevonden. Binnen de zorginstellingen is de wet geïmplementeerd en heeft u als Wzd-functionaris mogelijk de nodige ervaring opgedaan. Een goed moment om uw kennis op te frissen. Wat zijn de wetswijzigingen? Waar loopt u tegenaan? En is er een casus die u voor zou willen leggen?

Als oud-deelnemer van de 8-daagse opleiding Wzd-functionaris in de ouderenzorg/gehandicaptenzorg bieden wij u de mogelijkheid om uw kennis in één dag op te frissen.*

Bent u werkzaam als Wzd-functionaris en wilt u  uw kennis over de Wzd updaten? Volg dan deze praktische én theoretische cursusdag!

In de ochtend zal een een update gegeven worden van de belangrijkste wijzigingen in de Wzd. In de middag komt het beoordelen van zorgplannen en casuïstiek uit de praktijk aan de orde.

Voor deze cursus is het mogelijk om fysiek óf online deel te nemen. U kunt uw keuze aangeven bij uw inschrijving.

Let op: maximale groepsgrootte is 24 personen.

*Heeft u niet de Wzd-functionaris opleiding bij Medilex gevolgd maar bent u wel in de praktijk werkzaam als Wzd-functionaris? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom.

Bij de 4e inschrijving is de 5e gratis!

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik je graag verder!

Stel je vraag
Judith Vaessen
Judith Vaessen
Congresontwikkelaar
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl