Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

  1. Annelies Smits
  2. Stel uw vraag aan Annelies Smits
  3. LinkedIn
  4.  

     

Annelies Smits

Spreker

Annelies Smits

Annelies Smits is bijna 20 jaar arts voor verstandelijk gehandicapten (AVG) en al bijna net zo lang geïnteresseerd in slaap en biologische ritmes. 

Toen de eerste Actiwatch op de markt kwam, heeft zij met haar team er direct een aantal aangeschaft. Dit gaf veel inspiratie om bezig te gaan met de nachtzorg, de mechanismes van slaap en de bijzonderheden van slaap bij mensen met een verstandelijke beperking. 

Annelies Smits is sinds 2013 betrokken bij het slaapwaakcentrum van SEIN en sinds 2015 European Somnologist. Binnen SEIN is er een polikliniek voor mensen met een verstandelijke beperking en slaapproblemen. Daarnaast ondersteunt zij slaapteams binnen verstandelijk gehandicapten instellingen, zit zij in de landelijke slaapgeneeskundewerkgroep van AVG`s, is zij gastdocent aan de opleiding voor AVG`s en participeert zij in wetenschappelijk onderzoek. Maar bovenal probeert zij aandacht te krijgen voor gezonde slaap bij mensen met een verstandelijke beperking en voor goede zorg bij slaapproblemen.  
 


Congressen