Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

  1. Carla Goosen
  2. Stel uw vraag aan Carla Goosen
  3. LinkedIn
  4.  

     

Carla Goosen

Spreker

Carla Goosen

"Een warm hart zonder kennis is schadelijk, maar evenzo is het omgekeerde het geval”.

De basis voor mijn gedragswetenschappelijk werk ligt bij het werk als psychotrauma-therapeut in de GGZ. Ik heb daar veel ervaring opgedaan met kinderen, jongeren en gezinnen. Eind jaren ’80 specialiseerde ik mij op het thema seksueel geweld en seksespecifieke hulpverlening. Daarnaast ben ik tussen 1978 en 2005 nauw betrokken geweest bij diverse opleidingen in het HBO en het universitair onderwijs. 

Vanaf 1992 word ik regelmatig gevraagd voor klachtencommissies voor ongewenste omgangsvormen/integriteit bij bedrijven en overheden. De werkzaamheden in de klachtencommissies motiveerden mij om een vrije studierichting rechten te volgen welke ik in 2005 afrondde met twee masters op het gebied van Conflicthantering (Arbeidsrecht en Overheden) aan de Universiteit van Amsterdam.

In 2011 promoveerde ik in de psychologische, pedagogische en sociale wetenschappen op een onderzoek naar de professionaliteit van de vertrouwenspersoon. [Doctoral dissertation at the University of Groningen, Faculty of Social and Behavioural Sciences, Groningen, The Netherlands. Promotors: Prof. dr. M. C. Timmerman & Prof. dr. A. E. M. G. Minnaert]

Sinds 2001 heb ik een eigen praktijk als Mediator, ben ik registerlid van het NMI, NIP, het ADR, het IMI, MFAM, ben coach van de collaboratieve divorce / childspecialist en vanaf 2005 word ik als deskundige / forensisch mediator benoemd door rechtbanken en gerechtshoven. Tevens ben ik seksuoloog NVVS en pedagoog NVO.


Congressen