Belangrijke informatie COVID-19/Coronavirus

Hoe gaan wij om met coronamaatregelen tijdens onze nascholingen?

Lees verder

Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

  1. Werner van de Wouw
  2.  

     

Drs. Werner van de Wouw (1949) studeerde praktische theologie en godsdienstpsychologie, speltherapie, contextueel pastoraat en contextuele therapie. Hij was onder andere werkzaam in onderwijs en groepspastoraat.

Ruim 21 jaar werkte hij als geestelijk verzorger in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met collega’s en de vakgroep godsdienstpsychologie van de KUN ontwikkelde hij een model levensverhaal als ingang voor het verstaan van zingeving. Hij geeft lezingen en cursussen over met name zingeving, levensverhalen, rouw en stervensbegeleiding in Nederland en Vlaanderen. In de gezondheidszorg traint en coacht hij teams. Onder meer over genoemde onderwerpen heeft hij diverse boeken, bijdragen aan boeken en publicaties op zijn naam staan. Begin 2014 is het boek 'Kwijt' over verlies bij mensen met een verstandelijke beperking gepubliceerd. 

Sinds 2002 werkt hij als geestelijk verzorger in het Máxima Medisch Centrum in Eindhoven en Veldhoven en als contextueel therapeut in eigen praktijk. Hij is coördinator van het project geestelijke zorg voor palliatieve patiënten thuis in Zuidoost Brabant (onderdeel van het Palliatief Netwerk Zuidoost Brabant) en is bestuurslid van de Vereniging van contextueel werkers


Congressen