Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Dit congres heeft in het verleden plaats gevonden. Kijk op onze nascholingen pagina voor ons huidig aanbod van congressen, cursussen en opleidingen.

Risicotaxatie op de weegschaal

Nieuwe ontwikkelingen en praktijkvoorbeelden

Donderdag 2 februari 2017

Locatie / route

De Zalen van Zeven

Boothstraat 7
3512 BT Utrecht
Nederland

De Zalen van Zeven is een authentiek kerkpand uit 1900 met zalen voor kleine en grote groepen. De inrichting is eigentijds met een vleugje nostalgie. De huiselijke en warme uitstraling zorgen voor een ontspannen sfeer. Daarnaast ondersteunt De Zalen van Zeven een weeshuis in Haïti met 10% van de huuropbrengst.

Vanuit alle richtingen aanrijdend, adviseren wij u naar de A 27 te rijden
Rijdend op de A 27 houdt u bij knooppunt Rijnsweerd de richting Rijnsweerd (A 28) aan. Aan het einde van de weg gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf richting Wittevrouwen. U rijdt de rotonde van de Berekuil driekwart rond (richting Wittevrouwen) en komt op de Biltstraat. Afhankelijk van uw parkeerwens gaat u bij de stoplichten, halverwege de Biltstraat, linksaf de Kruisstraat in voor de parkeergarage daar. Voor het Janskerkhof rijdt u de Biltstraat uit, deze gaat na de brug over in de Wittevrouwenstraat. Na de City Bioscoop (aan uw linkerhand) neemt u de 1ste straat links (Boothstraat), deze uitrijden en u komt op het parkeerterrein Janskerkhof.

Parkeren
Parkeergarage de Grifthoek, voordelig en op 850 meter loopafstand. De looproute is met blauwe stippen/ een grijze streep aangegeven op de kaart. Parkeerkaarten zijn bij het personeel van Zaalverhuur 7 te koop voor €12 per stuk (contant en pinnen mogelijk). Op 700 meter loopafstand kan geparkeerd worden in Parkeergarage de Kruisstraat (€2,20 per uur). Direct naast de Boothstraat, op het Janskerkhof, kan er beperkt geparkeerd worden voor €4,60/ uur.

Met het Openbaar Vervoer
Iedere paar minuten vertrekken er bussen vanaf het station, Jaarbeurszijde (7,8,28,50,51,52,53,55,74,77) Uitstappen doet u bij bushalte Janskerkhof. Steek het kerkplein over richting de verbindingsweg de Boothstraat. De locatie vindt u halverwege aan de rechterkant. Voor goede aansluitingen kijk op www.9292.nl

Lopen vanaf Utrecht Centraal
De Zalen van Zeven ligt tussen het Janskerkhof en de Voorstraat. Het is 15 minuten lopen vanaf het Centraal Station. U kunt door Winkelcentrum Hoog Catharijne lopen of buiten het winkelcentrum om, via Vredenburg en de Lange Viestraat, richting het Janskerkhof. 
Klik hier voor de website van De Zalen van Zeven

De Zalen van Zeven

Boothstraat 7
3512 BT Utrecht
Nederland

Routebeschrijving

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Uit dienst
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl