Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Dit congres heeft in het verleden plaats gevonden. Kijk op onze nascholingen pagina voor ons huidig aanbod van congressen, cursussen en opleidingen.

Slapen, eten en zindelijk worden

Over problemen in de ontwikkeling bij kinderen

Donderdag 16 juni 2022

Ook online te volgen

Locatie / route

Leerhotel Het Klooster

Daam Fockemalaan 10
3818 KG Amersfoort
Nederland

Routebeschrijving vanuit Utrecht, A28
Volg de A28 richting Amersfoort. Neem afslag Soesterberg, links richting Soest (richelleweg). Weg volgen en bij het tweede verkeerslicht rechtsaf richting Amersfoort (N237 Amersfoortsestraat, overgaand in Utrechtsestraat). Voor de 'Stichtse Rotonde' (Amersfoort)gaat u linksaf (borden Soest/Dierenpark volgen) en vervolgens na 100 meter weer links, de Daam Fockemalaan in. Na 50 meter links de ventweg in (vóór het Shell-pompstation). U ziet de ingang van Leerhotel Het Klooster na 30 meter aan uw rechterzijde.

Routebeschrijving via de A1
Bij knooppunt Hoevelaken richting Amersfoort/Utrecht de A28 volgen. Neem afrit 5 (Maarn/Soest) rondweg N221 (richting Soest/Dierenpark). Deze rondweg komt uit op de 'Stichtse Rotonde'. Op de rotonde rechtsaf en direct daarna links (richting Soest/Dierenpark Amersfoort). Rechts de Daam Fockemalaan in. Na 50 meter links de ventweg in (vóór het Shellpompstation). U ziet na 30 meter de ingang van Leerhotel Het Klooster aan uw rechterzijde.

Met het openbaar vervoer
Als u met de trein komt, kunt u gebruik maken van onze pendelbussen vanaf Amersfoort centraal station. Deze staan klaar bij de Barchman Wuytierslaan. Dit is aan de zijkant van het station. U kunt de zij-uitgang nemen, dan komt u direct bij de parkeerplaats op de Barchman Wuytierslaan terecht. Als u de hoofduitgang neemt, moet u naar rechts gaan, voorbij de streekbussen en het Argonaut-gebouw. Daarna komt u op de parkeerplaats waar de pendelbusjes op u staan te wachten. Op het station zelf wordt deze straat ook aangegeven op de borden. De pendelbusjes rijden vanaf ca. een half uur voor ontvangsttijd van het congres tot 15 minuten na aanvang vanaf station Amersfoort.

Pendelbus gemist? Vanaf station Amersfoort kunt u ook Syntus streekbus 56 richting Wijk bij Duurstede pakken.U stapt dan uit bij bushalte 'Zorgcentrum de Lichtenberg" aan de Utrechtseweg. Vanuit de bus gezien ziet u Leerhotel het Klooster aan uw rechterzijde. Na het uitstappen loopt u via het voetpad terug (ca. 200 meter) De ingang naar Leerhotel het Klooster bevindt zich aan de linkerzijde. 

Klik hier voor de website van Leerhotel Het Klooster

Leerhotel Het Klooster

Daam Fockemalaan 10
3818 KG Amersfoort
Nederland

Routebeschrijving

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Eva Komen
Eva Komen
Adviseur incompany & Wzd-nascholing/ Congresontwikkelaar
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl