Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Dit congres heeft in het verleden plaats gevonden. Kijk op onze nascholingen pagina voor ons huidig aanbod van congressen, cursussen en opleidingen.

Slapen, eten en zindelijk worden

Over problemen in de ontwikkeling bij kinderen

Donderdag 16 juni 2022

Ook online te volgen

Sprekers

Kinderarts met als aandachtgebied psychosociale kindergeneeskunde, Ziekenhuis Gelderse Vallei

Dorian Comperen is Orthopedagoog Generalist en werkzaam bij SeysCentra. Zij werkt hier als behandelcoördinator voor de behandeling van kinderen en jongeren met ARFID.

Somnoloog en GZ-psycholoog K&J in opleiding tot klinisch neuropsycholoog GGz Eindhoven

Hilde Krom is arts-onderzoeker in het Amsterdam UMC, waar ze onder supervisie van dr. Angelika Kindermann en prof. Marc A. Benninga promotieonderzoek doet naar jonge kinderen met voedingsproblemen. In het Amsterdam UMC werkte ze op de multidisciplinaire Eetpoli en was ze betrokken bij de klinische hongerprovocaties om sondevoedingsafhankelijke kinderen van sondevoeding te ontwennen. Momenteel werkt ze als arts-assistent bij Seyscentra, dat gespecialiseerd is in voedselweigering bij kinderen en jongeren. Daarnaast werkt ze als jeugdarts op consultatiebureaus. In de toekomst hoopt ze kinderarts te mogen worden.

Kinderarts Meander Medisch Centrum; kinderurologie, kindergastro-enterologie, poep- en plasproblemen, opvang acuut zieke kinderen

Sigrid Pillen is kinderneuroloog en somnoloog. Zij werkte tot begin 2021 in het Centrum voor Slaapgeneeskunde Kempenhaeghe en was medeoprichter en voorzitter van de Vereniging Kind en Slaap. Om de kennis over kinderslaap nog beter te kunnen verspreiden en te zorgen dat de zorg voor goede slaap een integraal onderdeel wordt van alle zorg voor kinderen, heeft ze in 2021 Kinderslaapexpert opgericht en richt ze zich primair op het opleiden, superviseren en trainen van individuele professionals en kinderslaapteams. Daarnaast is zij betrokken bij diverse onderzoeks- en innovatieprojecten op het gebied van kinderslaap, met name insomnie bij complexe neurologische co-morbiditeit en ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD en autisme.  

Bij de 4e inschrijving is de 5e gratis!

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik je graag verder!

Stel je vraag
Eva Komen
Eva Komen
Adviseur incompany & Wzd-nascholing/ Congresontwikkelaar
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl