Belangrijke informatie Covid-19/Coronavirus

Hoe gaan wij om met coronamaatregelen tijdens onze nascholingen?

Lees verder

Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Gezondheidsrecht voor zorgprofessionals

Alle ins en outs overzichtelijk, compact en direct toepasbaar in uw praktijk

Driedaagse cursus | diverse startdata

15 PE-punten

Sprekers

Over mij

Advocaat

Legaltree

Over mij

Liesbeth Rippen is senior juridisch adviseur gezondheidsrecht bij VvAA Rechtsbijstand. In haar dagelijkse praktijk staat zij zorgverleners bij in medische klacht- en tuchtzaken en onderzoeken door de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd. Ook geeft zij zorgverleners advies over het voorkomen van klachten. Daarnaast verleent zij bijstand bij geschillen met zorgverzekeraars en bij samenwerkingsgeschillen tussen zorgverleners. Liesbeth Rippen verzorgt naast haar praktijk trainingen en workshops op het gebied van het gezondheidsrecht en persoonlijke ontwikkeling.

Over mij

Luuk Arends is advocaat gezondheidsrecht bij Dirkzwager advocaten & notarissen. Naast zijn werkzaamheden is hij redactielid van het Journaal GGZ & Recht . In 2005 promoveerde hij aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met het Proefschrift getiteld: `Psychogeriatrische patiënt en recht; Zorg voor vrijheidsbeperking´. In zijn praktijk heeft hij zich onder meer toegelegd op de juridische aspecten van het uitwisselen van persoonsgegevens in de gezondheidszorg en adviseert en procedeert hierover.

Over mij

Advocaat

Legaltree

 

Over mij

Valéry Daniels is advocaat bij VvAA Rechtsbijstand. Hij behandelt zaken op het gebied van het gezondheidsrecht en van het medisch strafrecht (waaronder euthanasie). Ook is hij redactielid van het Tijdschrift Tuchtrecht. Voor dit tijdschrift schrijft hij annotaties bij beslissingen van medische tuchtcolleges. Hij houdt zich dagelijks bezig met medische klacht- en tuchtzaken, IGJ onderzoeken en met medische strafrechtzaken.

Naast zijn praktijk geeft hij regelmatig lezingen en gastlessen op het gebied van het gezondheidsrecht.

 

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Marion Geraads
Marion Geraads
congresontwikkelaar en -coördinator
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl