Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Angela van Beek

Congresontwikkelaar

Na mijn studie als Pedagogisch Medewerker heb ik lange tijd met veel passie en toewijding gewerkt in de kinderopvang, zowel als coördinator als op de werkvloer. Deze rol stelde me in staat om waardevolle ervaring en expertise op te bouwen in het werken met kinderen en het ondersteunen van hun ontwikkeling.

Na een aantal jaren merkte ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Met mijn opgedane kennis en ervaring in de kinderopvang wilde ik graag bijdragen aan de ontwikkeling van cursussen en congressen voor zorgprofessionals.

Op 1 juli 2024 ben ik met veel enthousiasme begonnen als Congresontwikkelaar bij Medilex. In deze rol zal ik de komende periode actief betrokken zijn bij de organisatie en uitvoering van congressen, cursussen en opleidingen, zoals bijvoorbeeld "Trauma bij baby’s en peuters" en "Slaapproblemen bij ouderen". Ik ben verheugd om mijn expertise in te zetten om zorgprofessionals te ondersteunen en te inspireren.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn partner, familie en vrienden. Daarnaast word ik blij van lezen, muziek en creatieve activiteiten.

Mijn collega's