Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Olaf Laurs

DGA

Na een studie aan de Hotelmanagement School in Maastricht ben ik in 2003 in het bedrijf van mijn ouders aan het werk gegaan. Sinds het terugtreden van mijn ouders per 1 januari 2008 ben ik de directeur en volledig eigenaar van Medilex BV en grootaandeelhouder van Medilex Onderwijs BV. In de afgelopen jaren is Medilex veranderd van een klein familiebedrijf naar een stabiele organisatie met tussen de 10 en 12 medewerkers die dagelijks hun uiterste best doen om goede congressen, cursussen en opleidingen voor u te ontwikkelen. Als operationeel directeur en DGA ben ik verantwoordelijk voor personeelszaken, strategische meerjarenplanning en algemene bedrijfsvoering. 

Op het gebied van beleidsmatige thema’s in de gehele gezondheidszorg biedt Medilex momenteel een groot aanbod van studiedagen en meerdaagse cursussen. Deze unieke positie willen wij de komende jaren handhaven en verder uitbreiden met incompany trainingen en meerdaagse cursussen en opleidingen. Medilex opereert sinds 2003 100% onafhankelijk. Dit betekent dat onze deelnemers er zeker van kunnen zijn dat niet één andere partij invloed heeft op de inhoud van het programma. Onze onafhankelijkheid maakt Medilex in het huidige tijdsgewricht van congressen die door de industrie, de brancheverenigingen of de overheid worden vormgegeven, uniek. Geen reclamepraatjes op onze studiedagen, uitsluitend objectieve informatie.

In de periode 2018 – 2022 ben ik met verlof geweest om zorg te kunnen dragen voor mijn kinderen Benjamin en Madelief. Anno 2023 mag ik nog een grote rol als huisvader vervullen. Naast activiteiten voor de school van mijn kinderen, vind ik het erg leuk om te fietsen, te koken en te reizen.

Ik zie er naar uit om u te mogen ontvangen op één van onze congressen, cursussen, opleidingen of incompany trainingen!

Mijn collega's