Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Olaf Laurs

Oprichter, DGA

Na een studie aan de Hotelmanagement School in Maastricht ben ik in 2003 in het bedrijf van mijn ouders aan het werk gegaan. De verhalen aan de eettafel en daarbuiten over Medilex' studiedagen maakten mij al vroeg nieuwsgierig en hebben mij in mijn studie geïnspireerd om de 'zorgkant' op te zoeken. Sinds het terugtreden van mijn ouders per 1 januari 2008 ben ik de directeur en volledig eigenaar van Medilex BV en grootaandeelhouder van Medilex Onderwijs BV. In de afgelopen jaren is Medilex veranderd van een klein familiebedrijf naar een stabiele organisatie met tussen de 15 en 20 medewerkers die dagelijks hun uiterste best doen om goede congressen en cursussen voor u te ontwikkelen.

Op het gebied van beleidsmatige thema’s in de gezondheidszorg biedt Medilex momenteel een groot aanbod van studiedagen en meerdaagse cursussen. Op jaarbasis ontvangen wij vele duizenden gasten. Deze unieke positie willen wij de komende jaren handhaven en verder uitbreiden met een aantal nieuwe congresmanagers. Ondanks dat wij ook jaren hebben gehad waarin het moeilijk was om het resultaat te behalen, hebben wij nooit één concessie gedaan aan onze onafhankelijkheid. Deelnemers aan onze studiedagen kunnen er 100% zeker van zijn dat niet één andere partij invloed heeft op de inhoud van het programma. Dit maakt Medilex in het huidige tijdsgewricht van congressen die voor door de industrie, de brancheverenigingen of de overheid worden vormgegeven, uniek. Geen reclamepraatjes op onze studiedagen!

Vanaf 1 juli 2018 ga ik voor onbeperkte tijd met verlof. De reden hiervoor is een positieve: ik wil mij bezinnen op mijn werkzame bestaan na mijn 40ste, meer zorg kunnen besteden aan onze beide jonge kinderen Madelief en Benjamin en een aantal zaken oppakken waar ik in de afgelopen 15 jaar bij Medilex niet aan toegekomen ben.

Het dagelijks management komt daarmee vanaf 1 januari 2018 in handen van Greta van de Weerdhof en Marije Kemink, twee van onze meest ervaren medewerkers. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij de organisatie verder zullen ontwikkelen!

 

 

 

Fotografie: Said Khalota

Mijn collega's