Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Dit congres heeft in het verleden plaats gevonden. Kijk op onze nascholingen pagina voor ons huidig aanbod van congressen, cursussen en opleidingen.

Het foetaal alcoholsyndroom (FAS)

Voorkomen, herkennen, diagnosticeren en ondersteuning bieden

Donderdag 23 april 2015

Kosten en korting

De kosten voor deze studiedag bedragen €275,- voor het plenaire ochtendprogramma en €395,- voor de gehele dag. Dit is inclusief digitaal naslagwerk, hand-outs, koffie/thee en lunch en exclusief BTW en onderstaande kortingen*:

1 OP 5 GRATIS Schrijft u zich gelijktijdig in met vijf personen uit één instelling en wordt de factuur naar één mailadres gestuurd, dan betaalt u slechts voor vier personen. De vijfde persoon komt dus gratis. Voor het gelijktijdig inschrijven van grotere groepen deelnemers maken wij graag aangepaste afspraken. Neemt u hiervoor contact op met a.vandelft@medilex.nl

STUDENTENKORTING Medilex stelt vijf plaatsen speciaal voor studenten beschikbaar. Een studentenplaats wordt aangeboden voor een gereduceerd tarief van € 75,- exclusief BTW (€ 90,75 inclusief BTW). Deze korting geldt alleen voor voltijdstudenten mbo, hbo of universiteit. Studenten die een post-hbo of postacademische opleiding volgen komen niet in aanmerking voor de korting. Op de congresdag wordt vertoon van het inschrijfbewijs van uw opleidingsinstituut gevraagd. Mits de bijeenkomst niet is uitverkocht wordt de inschrijving twee weken van te voren definitief bevestigd.

VERLOSKUNDIGEN ontvangen een korting van € 150,- op deelname aan het volledige dagprogramma en betalen € 245 exclusief BTW. Deze korting is niet geldig bij deelname aan alleen het ochtendprogramma.

SCHRIJVER GEZOCHT! Van al onze studiedagen wordt een uitgebreid verslag gemaakt, bij voorkeur door een professional die betrokken is bij het onderwerp van het betreffende congres. Als dank krijgt deze schrijver een vrijkaart voor de betreffende studiedag. Voorbeelden van congresverslagen vindt u op www.medilex.nl/congresgemist. Meer informatie en de voorwaarden kunt u opvragen bij Hieke Wijbenga via h.wijbenga@medilex.nl 

* Kortingen zijn niet te combineren, de hoogste korting gaat voor. 

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Vicky Bartelink
Vicky Bartelink
congresmanager
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl