Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Kwaliteitsverpleegkundige

Kwaliteitsbevordering in de ouderenzorg

Driedaagse cursus | diverse startdata

15 PE-punten!

Sprekers

Opgeleid als verpleegkundige (np), adviseur, coach en onderzoeker vanuit haar bureau Zorgessentie, extern adviseur of voorzitter bij onderzoek naar calamiteiten in de zorg en lid van de visitatiecommissie van Topcare. Ze is verder opgeleid als zorgethicus en geeft al jaren ethiek-les aan zorgprofessionals uit verschillende sectoren, daarnaast is zij ook voorzitter van een Commissie Ethiek in de ouderenzorg.

Miranda Vanbrabant is geregistreerd psychodrama- en creatief therapeut en geeft diverse trainingen voor Medilex. Zij heeft vijftien jaar ervaring in de verslavingszorg. Geeft trainingen, individuele coaching en begeleidt groepssessies. Is als docent verbonden aan de Universiteit van Gent. Miranda heeft veel ervaring met coachend leidinggeven, teamcoaching en intercollegiaal coachen. Ze heeft een groot inlevingsvermogen en is een enthousiasmerende docent. Met deze kenmerken weet zij complexe zaken op eenvoudige en praktische wijze uit te werken.

Stijn is arbeids- en organisatiepsycholoog en geeft al ruim 10 jaar trainingen over gedragsverandering, gespreksvoering en psychologie. Stijn volgde een trainersopleiding aan de Universiteit Utrecht waar hij vervolgens ook meerdere jaren als docent bij de opleiding Psychologie les gaf. Op dit moment is Stijn verbonden aan de Hogeschool van Utrecht als docent, trainer en studieloopbaanbegeleider voor verschillende opleidingen.

Naast deze werkzaamheden geeft hij training in organisaties om mensen te helpen: beter met elkaar te communiceren, moeilijke gesprekken te kunnen voeren en samen te leren. Stijn is creatief, enthousiast en houdt er van om zich te verdiepen in theorie en onderzoek. Hij vindt het leuk om deze kennis praktisch toepasbaar te maken en op een dynamische manier over te brengen tijdens zijn trainingen.

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Eva Komen
Eva Komen
congresontwikkelaar en -coördinator
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl