Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Kwaliteitsverpleegkundige

Kwaliteitsbevordering in de ouderenzorg

Driedaagse cursus | diverse startdata

15 PE-punten!

Sprekers

Jorg is arbeids- en organisatiepsycholoog en geeft al ruim acht jaar trainingen op het snijvlak van gedragsverandering, werk en psychologie. Jorg volgde een trainersopleiding aan de Universiteit Utrecht waar hij ook het vak communicatievaardigheden doceerde. Hij heeft veel ervaring met het geven en ontwikkelen van trainingen voor de zorg- en welzijnssector. Bij Medilex specialiseerde hij zich als senior congresmanager in aanspreekcultuur, zelfsturende teams en leiderschap in de zorg. Gedurende vier jaar was Jorg verantwoordelijk voor de inhoudelijke programmering van cursussen en congressen rondom deze thema’s.

Tegenwoordig werkt hij fulltime als zelfstandig trainer vanuit zijn eigen bedrijf. Hij houdt zich hoofdzakelijk bezig met trainingen, teamcoaching en lezingen rondom thema’s als aanspreekcultuur, communicatie, teamontwikkeling, omgaan met werkdruk en stress, emotiemanagement en positieve psychologie. Hij wordt vaak gevraagd door teams of organisaties om “de neuzen dezelfde kant op te krijgen”. Tot slot zet hij zich al meer dan tien jaar in voor verschillende maatschappelijke projecten en goede doelen zoals buurtbemiddeling in Utrecht.

Jorg is analytisch, betrokken en heeft frisse ideeën over hoe organisaties het beste uit hun mensen kunnen halen. Belangrijke kenmerken van zijn trainingen zijn humor, een directe maar positieve benadering en creatieve en interactieve werkvormen. Hierdoor kan hij mensen ‘wakker schudden’ en snel tot de kern van het probleem komen.

Opgeleid als verpleegkundige (np), adviseur, coach en onderzoeker vanuit haar bureau Zorgessentie, extern adviseur of voorzitter bij onderzoek naar calamiteiten in de zorg en lid van de visitatiecommissie van Topcare. Ze is verder opgeleid als zorgethicus en geeft al jaren ethiek-les aan zorgprofessionals uit verschillende sectoren, daarnaast is zij ook voorzitter van een Commissie Ethiek in de ouderenzorg.

Miranda Vanbrabant is geregistreerd psychodrama- en creatief therapeut en geeft diverse trainingen voor Medilex. Zij heeft vijftien jaar ervaring in de verslavingszorg. Geeft trainingen, individuele coaching en begeleidt groepssessies. Is als docent verbonden aan de Universiteit van Gent. Miranda heeft veel ervaring met coachend leidinggeven, teamcoaching en intercollegiaal coachen. Ze heeft een groot inlevingsvermogen en is een enthousiasmerende docent. Met deze kenmerken weet zij complexe zaken op eenvoudige en praktische wijze uit te werken.

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Eva Komen
Eva Komen
Adviseur incompany & Wzd-nascholing/ Congresontwikkelaar
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl