Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Sharah Wisman

Congresontwikkelaar & Accountmanager

Als congresontwikkelaar is het mijn ambitie om een verbindende factor te zijn tussen de wetenschap en praktiserende zorgprofessionals en hierbij kennisoverdracht mogelijk te maken zodat er ruimte is voor ontwikkeling. Met als uiteindelijke doel vooruitgang in de zorg.

Vanuit mijn studie Psychologie en research master Neuroscience & Cognition heb ik ervaring in de academische wereld opgedaan. Hierna heb ik gewerkt als projectmanager en leidinggevende bij een organisatie die zich inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze combinatie van studieachtergrond en ervaring kan ik goed inzetten in mijn functie bij Medilex waarbij ik mij vooral bezig houd met de GGZ gerelateerde thema's en het ontwikkelen van nieuwe nascholingen.

Hiernaast vervul ook de rol van accountmanager binnen Medilex. Ben je nou benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van nascholing in het kader van instellingsafspraken, interessante kortingen voor groepen of nieuwe nascholingsonderwerpen? Neem dan gerust contact met mij op en dan kunnen wij samen kijken naar mooie op maat gemaakte afspraken voor jullie.

Ik besteed mijn vrije tijd graag buiten, werken in de tuin en samen met mijn dieren. Daarnaast vind ik het heerlijk om weekendjes weg te gaan met mijn vriend en vrienden en echt tijd samen te hebben.

 

Mijn collega's