Belangrijke informatie Covid-19/Coronavirus

Hoe gaan wij om met coronamaatregelen tijdens onze nascholingen?

Lees verder

Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Geweld achter de voordeur

Aanpak van huiselijk geweld in de keten

Dinsdag 10 november 2020 (verplaatst van 14 april)

Ook online via livestream te volgen!

Kosten en korting

Uw investering voor dit congres is €395,- (excl. btw en onderstaande kortingen*) voor het volledige programma inclusief heerlijke lunch, digitaal naslagwerk, hand-outs en koffie/thee.
Bij online deelname via een livestream betaalt u € 275,- (excl. btw en onderstaande kortingen*) inclusief digitale hand-outs en naslagwerk.

KETENPARTNERKORTING Schrijft u zich gelijktijdig in met uw ketenpartner, uit een andere organisatie, en vermeldt u elkaar in het opmerkingenveld, dan ontvangt u beide 10% korting op de inschrijfprijs van €395,- (exclusief btw*).
Als u zich met vijf personen uit een keten inschrijft, ontvangt u zelfs 20% korting. Voor meer informatie over deze kortingen kunt u contact opnemen met Eline Maree

1 OP 5 GRATIS Schrijft u zich gelijktijdig in met vijf personen uit één instelling en wordt de factuur naar één mailadres gestuurd, dan betaalt u slechts voor vier personen. De vijfde persoon komt dus gratis. Voor het gelijktijdig inschrijven van grotere groepen deelnemers maken wij graag aangepaste afspraken. Neemt u hiervoor contact op met Eline Maree.

STUDENTENKORTING Medilex stelt vijf online plaatsen speciaal voor studenten beschikbaar. Een studentenplaats wordt aangeboden voor een gereduceerd tarief van € 75,- exclusief BTW (€ 89,25 inclusief BTW). Deze korting geldt alleen voor voltijd mbo, hbo of universiteit studenten. Studenten die een post-hbo of postacademische opleiding volgen komen niet in aanmerking voor de korting. Op de congresdag wordt vertoon van het inschrijfbewijs van uw opleidingsinstituut gevraagd. Mits de bijeenkomst niet is uitverkocht wordt de inschrijving twee weken van te voren definitief bevestigd.

SPECIAAL TARIEF Is uw opleidingsbudget ontoereikend? Neem dan contact met ons op via info@medilex.nl. Wij bieden een klein aantal deelnameplaatsen aan met €150,- korting waar u mogelijk voor in aanmerking kunt komen. Waarom? Omdat wij het belangrijk vinden dat de inhoud van onze studiedagen een breed scala aan professionals bereikt.  

*Kortingen zijn niet te combineren

 

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Eline Maree
Eline Maree
congresontwikkelaar en -coördinator
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl