Belangrijke informatie Covid-19/Coronavirus

Hoe gaan wij om met coronamaatregelen tijdens onze nascholingen?

Lees verder

Geaccrediteerd
Onafhankelijk
Beoordeeld met een 8

Onafhankelijke nascholing voor

zorgprofessionals

Geweld achter de voordeur

Aanpak van huiselijk geweld in de keten

Dinsdag 10 november 2020 (verplaatst van 14 april)

Ook online via livestream te volgen!

Sprekers

Over mij

Ik ben rogramma ondersteuner Veilig Thuis Utrecht

Over mij

Ik ben senior adviseur Aanpak Huiselijk en Seksueel Geweld bij Movisie.

Over mij

Ik ben hoofd onderzoek Landelijk Expertise Centrum Eergerelateerd Geweld (LEC EGG) nationale politie, lector Veiligheid in Afhankelijkheidsrelaties aan Avans Hogeschool en bijzonder hoogleraar Rechtsantropologie aan de Open Universiteit. 

Over mij

Ik ben bijzonder hoogleraar Intergenerationele overdracht van geweld in gezinnen Erasmus Universiteit Rotterdam, algemeen directeur Verwey-Jonker Instituutorthopedagoog-generalist, EMDR therapeut practitioner en gz-psycholoog

Over mij

Miriam van Houten was voorzitter van de in 2018 gepubliceerde Richtlijn Vermoeden van ouderenmishandeling in het medisch-specialistische zorgdomein. 

Zij is in 2007 opgeleid tot Klinisch Geriater in het Medisch Centrum Alkmaar (thans Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar) en was van 2007 tot 2009 werkzaam als klinisch geriater bij GGZ-organisatie Parnassia locatie Den Haag en hierna in OLVG west Amsterdam. Zij is sinds september 2018 klinisch geriater niet-praktiserend. 

Zij is daarnaast sinds 2009 werkzaam als BKO gecertificeerd arts-docent interne geneeskunde, locaties Spaarnegasthuis Hoofddorp/Haarlem en OLVG west Amsterdam, waar zij co-assistenten opleidt tot BIG-geregistreerd arts en is lid van de stuurgroep 70+ OLVG west en oost, portefeuillehouder scholing kwetsbare ouderen. Daarnaast is zij lid van de commissie richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Klinische Geriatrie. 

Zij verzorgt tenslotte als zelfstandige trainingen en workshops voor diverse beroepsgroepen in de gezondheidszorg, onder meer huisartsen, verpleeghuisartsen, verpleegkundigen en verzorgenden IG, op het gebied van Klinische Geriatrie. 

Over mij

Sietske Dijkstra doet praktijkgericht onderzoek naar geweld in relaties en professioneel handelen. Sietske Dijkstra vertaalt theoretische inzichten naar de praktijk, en verbindt praktijkinzichten met beleidskennis en theorie.

 

Naast onderzoek geeft ze regelmatig lezingen en cursussen over thema's op het gebied van geweld in relaties. 

Over mij

Ik ben onafhankelijk adviseur en procesbegeleider bij mijn eigen onderneming Conjuct

Vragen over deze nascholing?

Neem dan contact met mij op via onderstaande button, dan help ik u graag verder!

Stel uw vraag
Eline Maree
Eline Maree
congresontwikkelaar en -coördinator
030 693 3887
Postbus 289 | 3700 AG Zeist | info@medilex.nl